Careers

Contact us

Sales en Project Manager Nederland en Vlaanderen

Aerodata International Surveys is een toonaangevend, innoverend, hands-on mapping bedrijf in de GEO-ICT sector, dat gespecialiseerd is in de ruimtelijke gegevensverzameling van de aarde en de verwerking ervan in geo-informatieproducten.
De Sales en Project Manager is 50% van zijn/haar tijd verantwoordelijk voor het winnen van projecten in Nederland en Vlaanderen. Hij/zij zal Aerodata International Surveys actief promoten aan overheidsorganisaties en particuliere bedrijven in de toegewezen gebieden. Hij/zij zal voorstellen en aanbiedingen doen en zal voldoen aan de omzetdoelstellingen zoals gegeven door de Group Sales Director. Hij/zij geeft de benodigde input voor de jaarlijkse Business plannen, zoekt verbeteringen en stelt alternatieve markten en oplossingen aan de directie voor.
De Sales en Project Manager is voor de andere 50% van zijn/haar tijd verantwoordelijk voor het leiden van één of meer projecten binnen Aerodata International Surveys in Nederland en/of Vlaanderen. Hij/zij vertegenwoordigt het bedrijf in zijn relatie met de klant en zal tijdens de uitvoering van de projecten verbeteringen en technische alternatieven bespreken. Hij/zij zal de nodige informatie verstrekken en de verschillende afdelingen van het bedrijf coördineren om het project op tijd en volgens de eisen van het contract af te ronden.

Back to overview

Taken en verantwoordelijkheden

Kwalificaties

Om deze opdracht succesvol uit te voeren, beschikt de Sales en Project Manager over :

Vormen een plus :

 

OPLEIDING

 

KENNIS / ERVARING

Werkvoorwaarden

De Sales en Project Manager zal regelmatig in Nederland en Vlaanderen moeten reizen en zal zijn standaard werkweek  in die mate aanpassen aan de normale werktijden in deze regio’s.

Hij/zij heeft toelating om in de EU te werken en beschikt over de nodige werkvergunningen  of gelijkwaardig indien relevant.

Rapporteert aan

Group Sales director en Projects Team Manager

Ons aanbod

apply for this job

Apply for this job

Sales en Project Manager Nederland en Vlaanderen